Obaveštavamo sve posetioce S.U.P.E.R. Edukacije, administracija portala super.in.rs  se ogradjuje od sadržaja i izgleda svih tekstova koji nisu autorski od strane administracije portala, koji su uredno potpisani.

Sav sadržaj koji naši predavači objavljuju zajedno sa fotografijama je u potpunosti autorski i svaki pojedinačni predavač zadržava sva autorska prava. Za sve nejasnoće i informacije, za sve pohvale i/ili kritike vezano za izgled i sadržaj teksta, kao i za sve fotografije koji predavači objavljuju, molimo Vas da se obratite direktno pojedinačnom predavaču.

 

Lep pozdrav i mnogo lepu energiju Vam želimo od 

❤

 

Jadranka Rabac je bioeterapeut, hipnoterapeut, radiestezist već trideset godina i u svojoj karijeri ima preko 25.000 rešenih situacija i/ili problema koji su njeni klijenti imali. Jadranka zajedno sa dr Dragom Smiljanićem već dvadeset godina vodi Školu bioenergije u okviru koje se izučavaju sve tehnike i metode koje Jadranka već decenijama uspešno koristi svakodnevno.

 

 

Jadranka vodi i Školu za duhovno iscelivanje u okviru koje se uči gledanje aure, rad sa entitetima, karmičkim vezama, duhovnim vodičima, andjelima, mentalnoj i energetskoj higijeni.  Jedna je od retkih za koje možemo reći da je većinu mladih radiestezista steklo svoj sertifikat i dobilo prvo znanje o radiesteziji, upravo od nje. Jadranka je predvodnik na ovim prostorima jedne od najstarije a još uvek zvanično nepriznate nauke, Radiestezije.

Jadranka je expert u raznim energetskim pravcima i tehnikama, samostalno organizuje predavanja i radionice već preko dve decenije na teme parapsihologije, magije, ali i predavanja i radionice o bioenergiji, radiesteziji i tarotu.

Već dugi niz godina vodi Alternativni centar Adriana Nora u Rijeci, a po Evropi radi predavanja i radionice, a najviše je do sada organizovala dogadjaje na kojima je predavala veoma retko ali mnogo korisno znanje, sve na prostoru Balkana i srednje Evrope.

 

Jadranka Rabac
Voditeljica alternativnog centra
Bioterapeut,  hipnoterapeut, radiestezist.
Održava radionice, tečajeve parapsihologije i magije, tečajeve bioenergije, radiestezije i tarota.
+385 98 181 0353
+385 91 508 0483

www.adriana-nora.com

 

 

Adriana Nora

 

Pogodaka: 252