JoomlaTemplates.me by BlueHost Coupon
  • Life O je nastao iz jedinstvene potrebe da za vas koji volite sebe i brinete o svom zdravlju,a razmišljate o tome kako da ga na što bolji i bezbedniji način unapredite,omogućimo Orgonite. Orgoniti su specijalni uređaji koji su u tačno određenim razmerama napravljeni od metalne strugotine, smole i kristala kvarca,a mogu im se dodati i drugi kristali.Mogu biti raznih oblika,a najčešće su kupe,polulopte,piramide...Orgonite nazivamo i generatorima pozitivne energije
  • Biopolje koje nastaje kada se rade tretmani, bioenergija, či, ki, prana, reiki, struji vrlo specifično i jednostavno u talasima kao u svaka druga energija. Bioterapeuti kombinovanjem misaonih procesa, energije koju već poseduju i koja je oko njih uspevaju da dobiju rezultate. Stalno dobijam pozive od ljudi da oni imaju bioenergiju i već "leče" ljude. Kada pitam gde su naučili sa željom da razmenimo znanja i iskustva, odgovore "sami smo". Naravno da smo sve u životu sami naučili, samo je razlika u tome što kad čovek ne zna da drži ašov dok kopa baštu, dobije žuljeve na rukama.
  • Harmonična vibracija Proces "Harmonična vibracija" je pripremljen kako bi ste dobili trenutno poboljšanje i pomogli sebi da kroz intenzivan misaoni i fizički rad odpustite "negativnu" energiju iz tela i da napunite sebe "pozitivnom", a kroz proces ujedno se odpuste i emocije koje su se nakupile. Pitate se koji stres i kažete nisam ja pod stresom. Recimo: lep je dan, vi dobro raspoloženi i vozite auto ili bicikl, kad vam neko istrči. Kočite, sve prolazi dobro, ali tog momenta vama se nešto zgrčilo... Koliko takvih ili sličnih situacija imate u toku jednog dana – najčešće mnogo, jer mi živimo u svetu punom izazova. Da li ih otpuštate – najčešće nikako. Sve se to negde skuplja i pravi blokadu... za detaljnije informacije - kliknite na fotografiju.

Pročitajte tekst Gorana Dukovića u TV dodatku novosadskog Dnevnik - a 

Naše misli naš život

Ono što mislimo, radimo, izgovaramo smo mi, više od polovine naše energije je emocionalna energija, a veoma mali deo je fizička energija. Naša misao je naša energija kojom kreiramo I punimo naš duh i telo. Kada se živi u skladu sa samim sobom i sa prirodom, osećaj koji dobijamo je vitalnost i zadovoljstvo, a kao posledica toga dobijamo zdravo telo i duh. Svaka naša misao koja je inicirana kao emocionalni bol ili fizički bol je trošenje energije, a svaka misao koja je inicirana kao emocionalno zadovoljstvo i ispunjenje je punjenje energijom.
Bioenergija je duhovna terapija pomoću koje se mogu odkloniti emotivne blockade, koje obično se rezultiraju kao strah, nesigurnost, debljinu i bolest. Lečenje bioenergetskim tretmanima itakako može da uravnoteži i uskladi naše fizičko i duhovno stanje.

 

Bioenergija je veoma pogodna za udruživanje i dopunu sa klasičnom medicinom i delotvorna je na fizičkom i psihičkom nivou celog organizma, ali kada dozvolimo sebi da nam stanje postane alarmantno uvek se uključuju i biljni preparati i lekovi klasične medicine ali i lekovi pripremljeni iz božije apoteke, a koji obično rastu svuda oko nas. Mnogi ne primećuju potencijal biljaka I zanemaruju svoju okolinu, a ona im je lek koji se nalazi tik pored njih. Prosto trebalo bi svi da rade na sebi i da usklade svoju energiju sa svojim potrebama i prioritetima i da koriste što je moguće više biljnih preparata ili sirovih biljaka kojih imamo u izobilju svuda oko nas. Bioenergija, ili životna energija ili, kako je zovu u drugim delovima sveta, prano, či, ki energija; vekovima se praktikuje i podrazumeva aktiviranje organizma koje mi zovemo isceljenje. Tretmane bioenergijom možemo primeniti kao pomoćno lekovito sredstvo za ukupno poboljšanje psiho-fizičkog stanja organizma. Tretmani bioenergijom su tradicionalna medicina, a danas se izučava na mnogim svetskim institutima, a nije retko da u mnogim svetskim kliničkim centrima rade i bioenergoterapeuti zajedno sa lekarima jer je delotvorna i dokazana metoda.

 

Napisao: Goran Dukovic

Pogodaka: 57