JoomlaTemplates.me by BlueHost Coupon
  • Life O je nastao iz jedinstvene potrebe da za vas koji volite sebe i brinete o svom zdravlju,a razmišljate o tome kako da ga na što bolji i bezbedniji način unapredite,omogućimo Orgonite. Orgoniti su specijalni uređaji koji su u tačno određenim razmerama napravljeni od metalne strugotine, smole i kristala kvarca,a mogu im se dodati i drugi kristali.Mogu biti raznih oblika,a najčešće su kupe,polulopte,piramide...Orgonite nazivamo i generatorima pozitivne energije
  • Biopolje koje nastaje kada se rade tretmani, bioenergija, či, ki, prana, reiki, struji vrlo specifično i jednostavno u talasima kao u svaka druga energija. Bioterapeuti kombinovanjem misaonih procesa, energije koju već poseduju i koja je oko njih uspevaju da dobiju rezultate. Stalno dobijam pozive od ljudi da oni imaju bioenergiju i već "leče" ljude. Kada pitam gde su naučili sa željom da razmenimo znanja i iskustva, odgovore "sami smo". Naravno da smo sve u životu sami naučili, samo je razlika u tome što kad čovek ne zna da drži ašov dok kopa baštu, dobije žuljeve na rukama.
  • Harmonična vibracija Proces "Harmonična vibracija" je pripremljen kako bi ste dobili trenutno poboljšanje i pomogli sebi da kroz intenzivan misaoni i fizički rad odpustite "negativnu" energiju iz tela i da napunite sebe "pozitivnom", a kroz proces ujedno se odpuste i emocije koje su se nakupile. Pitate se koji stres i kažete nisam ja pod stresom. Recimo: lep je dan, vi dobro raspoloženi i vozite auto ili bicikl, kad vam neko istrči. Kočite, sve prolazi dobro, ali tog momenta vama se nešto zgrčilo... Koliko takvih ili sličnih situacija imate u toku jednog dana – najčešće mnogo, jer mi živimo u svetu punom izazova. Da li ih otpuštate – najčešće nikako. Sve se to negde skuplja i pravi blokadu... za detaljnije informacije - kliknite na fotografiju.

Pročitajte tekst Gorana Dukovića u TV dodatku novosadskog Dnevnik - a 

Neznanje je tama haosa, znanje je svetlo Kosmosa!

Kada ljudske misli se uzdignu iznad običnih ljudskih aspiracija, kada guraju nazad tamu i snagu logike i razuma; tada smo zapravo oslobođeni svoje tamnice i svetlo počinje da nežno osvetljava; pritom kupajući nas životom i snagom životnom. Ovo svetlo nam omogućava da jasnije potražimo misteriju stvaralaštva i sa sigurnošću pronađemo naše mesto u Velikom planu Univerzuma. Čovek zapravo razvija svoje telo, osvešćavajući talente pomoću kojih može da istražuje misteriju prirode u potrazi za skrivenim delima Božanskog.

Kroz upravo ovakav rad postajemo oslobođeni i svest ide napred stalno osvajajući nove horizonte svesti. Ovi viši ideali, ovi spiritualni koncepti, ove altruističke, filantropske, edukativne aplikacije misli veličaju; jer daju moć izražavanja, a oni koji se mogu izraziti su slobodni.

Kada čovek može da oblikuje svoje misli, njegove emocije i njegovu akciju u verujuću expresiju njegovih najviših ideala, tada sloboda postaje njegova!

 

 

Pogodaka: 37