JoomlaTemplates.me by BlueHost Coupon
  • Life O je nastao iz jedinstvene potrebe da za vas koji volite sebe i brinete o svom zdravlju,a razmišljate o tome kako da ga na što bolji i bezbedniji način unapredite,omogućimo Orgonite. Orgoniti su specijalni uređaji koji su u tačno određenim razmerama napravljeni od metalne strugotine, smole i kristala kvarca,a mogu im se dodati i drugi kristali.Mogu biti raznih oblika,a najčešće su kupe,polulopte,piramide...Orgonite nazivamo i generatorima pozitivne energije
  • Biopolje koje nastaje kada se rade tretmani, bioenergija, či, ki, prana, reiki, struji vrlo specifično i jednostavno u talasima kao u svaka druga energija. Bioterapeuti kombinovanjem misaonih procesa, energije koju već poseduju i koja je oko njih uspevaju da dobiju rezultate. Stalno dobijam pozive od ljudi da oni imaju bioenergiju i već "leče" ljude. Kada pitam gde su naučili sa željom da razmenimo znanja i iskustva, odgovore "sami smo". Naravno da smo sve u životu sami naučili, samo je razlika u tome što kad čovek ne zna da drži ašov dok kopa baštu, dobije žuljeve na rukama.
  • Harmonična vibracija Proces "Harmonična vibracija" je pripremljen kako bi ste dobili trenutno poboljšanje i pomogli sebi da kroz intenzivan misaoni i fizički rad odpustite "negativnu" energiju iz tela i da napunite sebe "pozitivnom", a kroz proces ujedno se odpuste i emocije koje su se nakupile. Pitate se koji stres i kažete nisam ja pod stresom. Recimo: lep je dan, vi dobro raspoloženi i vozite auto ili bicikl, kad vam neko istrči. Kočite, sve prolazi dobro, ali tog momenta vama se nešto zgrčilo... Koliko takvih ili sličnih situacija imate u toku jednog dana – najčešće mnogo, jer mi živimo u svetu punom izazova. Da li ih otpuštate – najčešće nikako. Sve se to negde skuplja i pravi blokadu... za detaljnije informacije - kliknite na fotografiju.

Pročitajte tekst Gorana Dukovića u TV dodatku novosadskog Dnevnik - a 

 

gde su dobrodošle sve grane koje izučavaju život sa ciljem napredovanja kako horizontalno tako i vertikalno,

takođe je dobrodošla bilo koja tehnika koja se bavi kako spoljašnjim, tako i unutrašnjim.

 

Zapravo ideja je da na jednom mestu imate sve što vam je potrebno kada je holistika u pitanju, a sa ciljem poboljšanja svih nas, kako bismo zajednički ostvarili napredak u biodiverzitetu srećni i dostojanstveni naše pojave u univerzumu. Teme koje ćete moći da pronađete su: Bioenergija, Reiki, Radiestezija, Gledanje Aure, Access Bars, Rekonekcija, Energetska Joga, Theta Healing, Bowen, Akupuntkura, Akupresura, Kiropraksa, Tai Chi, Chi Gong, Regresija, sve tehnike i metode Astrologije, NLP (Neuro-Lingvističko Programiranje), Pozitivna Psihologija kao i sve ostale grane Psihologije, Komunikacija sa Andjelima, Komunikacija sa duhovnim vodičima, Karma Yoga, Yoga Nidra, Jnana Yoga (gjana joga), Bhakti Yoga, Raja Yoga, Hatha Yoga (hata joga), Nada Yoga, Mantra Yoga, Kundalini Yoga, Kriya Yoga i Laya Yoga, Energetska Yoga, Feng Shui, Fitoterapija, Apiterapija, Aromaterapija, Pranic Healing, Quantum touch, Simple touch, Teslini talasi, Kvantne tehnike i metode, Sedona metoda, Tehnika opraštanja, Eft, Kidanje Karmičkih veza, Konstelacije, Korak po korak, Tehnika slušanja i posmatranja, Shiatsu masaža i sve ostale Masaže, Refleksologija, Tradicionalna kineska medicina, Tradicionalna Druidska medicina (medicina koju su praktikovali Skordijski Kelti), kao i sve ostale duhovne prakse i tehnike koje imaju za cilj povezivanje sa prirodom zdravim odnosom prema životu.